Magazin > VIP
64 ogledov

Razkošna razprodaja Maje Raspopovič

Maja Raspopovič
1/5
Boštjan Tacol
Vodja modne agencije Model Group in bivša manekenka Maja Raspopovič je prava modna navdušenka in tudi za otroška oblačila zapravi veliko denarja, zato se je odločila, da jih bo reciklirala.

Maja Raspopovič je prava poslovna ženska, ki ne izpusti nobene priložnosti, zato se je odločila, da bo ohranjena oblačila svojih otrok prodajala kot oblačila iz druge roke.

"Prijateljice so me velikokrat spraševale, kje oblačim otroke in prišla sem na idejo, da bi komaj nošena oblačila priznanih blagovnih znamk začela prodajati na Facebooku. Sprva sem imela nekaj pomislekov, vendar mi je z napotki veliko pomagala Marina Bučar, ki prodaja oblačila iz druge roke za odrasle," nam je o svoji ideji zaupala Maja in dodala: "Obleke nižjega kakovostnega razreda seveda podarim, še posebej z veseljem tistim, ki jih resnično potrebujejo. Ker pa sem modna navdušenka in tudi za otroška oblačila porabim veliko denarja, sem se odločila, da jih bom na ta način reciklirala in dobila vsaj 30 odstotkov povrnjenih."

Maja in Marina sta včeraj organizirali lep dogodek za modne navdušenke, na katerem so za manj denarja nakupovale oblačila prestižnih blagovnih znamk, kot so Marc Jacobs, Burberry in Sonia Rykiel. Bivša manekenka pravi, da so tovrstna oblačila tudi zanjo velik finančni zalogaj, vendar se jim kot prava modna navdušenka težko upre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.