Magazin > VIP
6270 ogledov

Razkril, kako se je William razburjal zaradi Meghan Markle

meghan markle, princ harry, princ William Profimedia
Avtor knjige o princu Williamu in princu Harryju, Robert Lacey, razkriva, kaj se je zgodilo po pogrebu njunega dedka, princa Philipa.

Svet je upal, da si bosta Will in Harry na dedkovem pogrebu spet segla v roko in zakopala bojno sekiro – kot bi si to želel Philip, a se to na žalost ni zgodilo. Pred kamerami sta se brata držala še nazaj, ko pa nista bila več na očeh javnosti, pa je menda med njima počilo. "Njuna jeza je neverjetno globoka. Izrečenih je bilo preveč grdih besed,“ pravi Lacey. 

Brata si bosta morala že ta teden pogledati v oči. Prvega julija, na Dianin rojstni dan, bodo namreč razkrili kip princesi v čast. Brata naj bi se dogodka udeležila brez žena, tudi princ Charles bo manjkal, poročajo mediji. 

Kot bodoči kralj se bo moral William v javnosti vedno vzdržati ostrih komentarjev – še zlasti o bratu in svakinji. Dvor si ne more privoščiti novega škandala. Harry in Meghan sta povzročila že dovolj veliko škodo, ko sta člane kraljeve družine označila za rasiste in dvor obtožila, da jima nihče ni pomagal, ko se je Meghan borila s samomorilskimi mislimi. 

Že pred intervjujem za Oprah pa se je razvedelo, da je dvor gledal stran, ko je Meghan ob pamet spravljala svoje podrejene. Po tem razkritju je dvor napovedal preiskavo. Kljub vsemu bo moral William požreti svoj ponos in se smehljati, ko bo svojo svakinjo ob naslednjem javnem dogodku spet srečal. Na komentar, da ima vsak težave s svakinjo, pa naj bi William povedal: "Ampak poglej, kako se je ta prekleta ženska obnašala do mojih zaposlenih – brez milosti.“

Če gre verjeti Laceyju, sprave še ni na vidiku. Oba brata sta namreč znana po tem, da rada razglabljata o preteklosti in se hranita s starimi zamerami. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 14:35 07.julij 2021.

    Ženski je status, ki ga je pridobila s poroko (in zdaj tudi izgubila), stopil v glavo. Škoda. In škoda, ker ne ceni tega, da nekdo namesto nje pospravlja, čisti, pere in lika cunje, kuha kar želi, skrbi za otroka itd. ...prikaži več in da ji za to ni treba niti plačati.