Magazin > VIP
133 ogledov

Razkril spol otroka, ne pa tudi imena

mister Slovenije Bojan Ilijanič Žurnal24 main
Bojan Ilijanič, napovedovalec vremena na Planet TV, se počasi pripravlja na veliko življenjsko spremembo. Čez dobra dva meseca bo namreč postal očka, razkril je spol novega člana, ne pa tudi imena.

Predvidoma konec aprila bosta Bojan Ilijanič in njegova izbranka Petra Črnivec prvič zibala. Bodoči očka nam je med drugim povedal, da še ne ve, kaj vse bo novi družinski član prinesel. "Mogoče kot moški gledam na stvari malo drugače in se trenutno še ne zavedam, kaj me čaka. A verjetno se bo vse spremenilo, ko bo prišel dan D in zagledam tisto malo bitje,“ se veseli Bojan in dodaja, da se Petra počuti odlično. Katerega spola bo dete, ni pomembno. "Važno, da bo pob zdrav. Ja, fantek bo,“ nam je zaupal Bojan, ki pravi, da sta ime že izbrala, vendar to za zdaj še ostaja skrivnost.

Bojan, ki poleg napovedovanja vremena dela tudi v banki, se nekoliko drugačnega življenja zelo veseli: "Veselim se ustvarjanja družine, učenja, prvih korakov, prvih besed … in tudi tistih malo manj lepih stvari. Seveda zdaj odpiram nov list v življenju. Potrebno bo veliko prilagajanja in kompromisov, določiti prioritete v življenju, kar pa ob vsem tem novem zagonu, seveda ne bo težko!“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.