Magazin > VIP
4390 ogledov

Razkril, zakaj se Kate in Meghan nista zbližali

meghan markle, princ harry, princ william, kate middleton Profimedia
Kate ni imela dovolj energije …

Namigovanj in govoric, zakaj se vojvodinji Meghan in Kate nikoli nista spoprijateljili, še vedno ni konec, čeprav sta se zakonca Sussex že pred več kot enim letom umaknila od kraljevih dolžnosti in iz Velike Britanije. 

V knjigi "Meghan: A Hollywood Princess" avtor Andrew Morton sedaj razkriva, zakaj je odnos med dekletoma že od prvega snidenja hladen.

Morton pravi, da za Kate preprosto ni bil pravi čas za nova poznanstva, saj je bila noseča. "Ni imela energije, da bi se z njo zbližala,“ trdi biograf. Kate je bila leta 2017, ko sta Harry in Meghan sporočila, da sta zaročena, noseča z Louisom. Veliko stvari je bilo treba pripraviti za poroko leta 2018, a Kate se je bolj kot z načrti ukvarjala sama s seboj. Tako kot med prvima dvema nosečnostma je tudi med tretjo trpela za hipermezo oziroma močno jutranjo slabostjo. Louis se je rodil aprila 2018. "Tudi Katina tretja nosečnost je bila zapletena, zato je imela polne roke dela s svojim zdravjem. Za zbližanje z novo sosedo ni imela dovolj energije.“

Tudi po tem obdobju dekleti nista našli časa, da bi se bolje spoznali. Kate je prosti čas in počitnice preživljala v Norfolku, zakonca Sussex pa v okrožju Oxfordshire, ki je od  Norfolka oddaljeno tri ure vožnje z avtomobilom. 

Dokler bo tudi med bratova vladala tišina, se tudi dekleti verjetno ne bosta spoprijateljili. 

Komentarjev 1
  • Tamela_Zielinski 16:20 13.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦