Magazin > VIP
173 ogledov

Razkrila, kaj vse je princ z njo počel

princ andrew Profimedias
Virgina Roberts je na 24 straneh natanko opisala svoje življenje kot spolna sužnja.

Virgina Roberts trdi, da je bila med 15 in 17 letom, spolna sužnja bogataša Jeffreyja Epsteina, ki jo je ponujal tudi svojim bogatim prijateljem, med drugim je v svoji postelji gostila tudi britanskega princa Andrewa.

Sedaj se je razvedelo, da je Robertsova v tistem času pisala dnevnik, v katerem razkriva, da se je Epsteinova desna roka Ghislaine Maxwell njenim staršem zlagala, da bo mladoletnici pomagala postati profesionalna maserka.

Njena prva pot v tujino jo je odpeljala v Pariz, kjer je morala, tako kot tudi v ZDA, Epsteinu pomagati pri novačenju novih deklet, čeprav je vedela, da ji čaka ista usoda kot njo. "Ponujala sem jim denar in jim rekla, da jim bom pokazala, kako naj zmasirajo mojega prijatelja. Nikogar pa nisem silila v erotično masažo," je zapisala v dnevniku. Po Franciji jo je čakal obisk Španije, Maroka, nato pa jo je bogataš odpeljal v Anglijo. 

Maxwellova ji je dan po prihodu povedala, da si mora kupiti novo obleko, saj bo spoznala princa. "'Wow, kaj?' sem bila presenečena. Takrat še nisem vedela, da bom spet morala zabavati nekega bogatega pedofila, ali, kar je še hujše, da me bodo poskušali prepričati, kako razburljivo je to."

Princ je vedel, da je mladoletna

Maxwellova ji je, preden sta sprejeli Andrewa, dala vedeti, da se mora za princa še posebej potruditi. "Lepo sta se pogovarjala o njegovih hčerkah, nato pa je pogovor nanesel name.  Ghislaine je princa pozvala, naj ugiba, koliko sem stara. Ta igra je bila njena najljubša, ko so bili ob njej njeni nemoralni prijatelji. Rekel je 17 in Ghislaine se je zasmejala ter pripomnila, da bom kmalu prestara in da sem stara šele 16."

Družba naj bi se nato podala na večerjo, kjer je princ Andrew ves čas iskal stik z Virginio. Pozneje jo je odpeljal v klub in ji kupil koktajl z alkoholom. Po kakšni uri plesanja sta se podala v hišo Maxwellove. Mladenka je princa odpeljala v kopalnico ter pripravila penečo kopel. Nato je začela poljubljati njegov vrat. "Božal je vsak del mojega golega telesa in mi glavo polnil s komplimenti," piše Robertsova.

Božanje, poljubljanje in predigra so se nadaljevali v banji, v kateri naj bi princ lizal Virginijine palce. "Ljubim tvoja stopala. Ne morem se jim upreti,“ naj bi izjavil Andrew. Po končani predigri sta imela spolne odnose. "Po orgazmu ni bi več tako pozoren do mene. Oblekel se je, poslovil in odhitel k vozniku, ki ga je spodaj čakal."

Vsi vpleteni, vključno z britanskim dvorom, obtožbe še vedno zavračajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.