Magazin > VIP
30 ogledov

Razkrila lokacijo medenih tednov

Švedska princesa Victoria in novopečeni princ Daniel sta dolgo skrivala lokacijo medenih tednov, zdaj pa je končno znano, da bosta po sanjski poroki uživala na sanjskem otoku Tahitiju.

Po kraljevi poroki, ki jo je praznovalo kar 500 tisoč Švedov, sta se mladoporočenca neopazno izmuznila s slavja in odpotovala na poročno potovanje, ki je ostalo skrivnost vse do danes.

 

Sanjsko potovanje

Prestolonaslednica Victoria in njen novopečeni princ Daniel sta po poročanju časnika Expressen sinoči pristala na Tahitiju, kamor ju je popeljalo zasebno letalo, ki je v lasti družinskega prijatelja. Pred tem sta se ustavila na Islandiji in v Vancouveru, od koder sta nato poletela proti Tahitiju.

 

"Ko sta pristala, ju je že čakala luksuzna jahta," je izdal neimenovani vir in dodal, da ju je jahta nato odpeljala do neznane destinacije na otoku.

 

Na sanjskih medenih tednih jima bodo stalno za petami trije kraljevi varnostniki, ki bodo skrbeli za varnost kraljevega para.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.