Magazin > VIP
29 ogledov

Razkrila podrobnosti s poroke

Blake Lively, Ryan Reynolds Reuters
Poroka Blake Lively in Ryana Reynoldsa je bila ena najbolj varovanih Hollywoodskih skrivnosti, zato so podrobnosti s poroke, ki sta jih mladoporočenca izdala reviji Martha Stewart Weddings, še toliko bolj dragocene.

Blake Lively (25) in Ryan Reynolds (36), ki sta usodni da dahnila 9. septembra v Severni Karolini, sta reviji Martha Stewart Weddings razkrila številne poročne detaile, a le eno svojo fotografijo, na kateri so izpostavljene le njune roke in poročni prstani. Blake je blestela v vezeni rožnati Marchesini obleki iz svile in tila, z vgrajenim steznikom, ramena so ji krasile koralde, medtem ko je Ryan nosil obleko Burrberry z, po meri narejenimi, usnjenimi naramnicami.

"Od elegantnega sprejema do iskrene slovesnosti in karnevalske zabave, je bilo praznovanje resnično čarobno. Želela sta proslaviti v najožjem krogu in s stilom," je o poročnem slavju, na katerega sta zvezdnika povabila le 35 svatov, zapisala Martha Stewart. Hollywoodska ljubljenca sta z revijo delila le fotografije cvetja in slaščic. Blakin šopek z rožnatimi vrtnicami in zelenjem je kreirala Kate Berry, vanilijevo poročno torto z marelično-breskvovim in Earl Grey čokoladnim polnilom, pa je izdelala priznana slaščičarka Maggie Austin.

Fotografije poročnih detajlov si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.