Magazin > VIP
56 ogledov

Razkrila tragičen razlog za svojo postavo

Giuliana Rancic Profimedias
Giuliana Rancic, za katero mnogi pravijo, da ima motnjo prehranjevanja, je razkrila, zakaj je tako koščena.

Gledalci E! News so producentom zagrozili, da oddaj, v katerih bo nastopala Giuliana Rancic, ne bodo več gledali, ker je televizijska voditeljica presuha. Že nekaj namreč krožijo govorice, da 40-letnica trpi za motnjo prehranjevanja, zato se zdi mnogim nesprejemljivo, da takšna oseba dela pred kamerami.

Ranciceva se je na kritike sedaj odzvala. "Nekateri pravijo, da sem spet zbolela za rakom ali pa da imam motnjo prehranjevanja,“ je povedala zvezdnica, pri kateri so zdravniki leta 2011 odkrili raka na dojkah. Giuliana se sedaj počuti dobro, še vedno pa jemlje zdravila, ki vplivajo na njeno presnovo. "Opazila sem, da sem veliko jedla, zredila pa se nisem. To me je skrbelo,“ je povedala Ranciceva in dodala, da je njen onkolog potrdil, da lahko zdravila povzročijo nenadzorovano hujšanje. "Boli me in žal mi je, da nekateri menijo, da sem nagnusno suha. Nič ne morem narediti. Lahko sem le srečna, da imam raka, ki se odziva na zdravila.“

Giuliana pravi, da je več kot njeni prijatelji, tudi sladice. "Nič ne skrivam. Težko je, ko se vidim v ogledalu. Res sem suha. Rada bi bila videti fit, lepa in seksi, a to žal ni mogoče,“ je še izjavila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.