Magazin > VIP
20 ogledov

Razkrili zadnje besede ameriške zvezdnice

big ang Profimedias
Zvezdnica resničnostne serije Mob Wives Angela “Big Ang” Raiola je v 56. letu starosti umrla.

Včeraj je umrla Angela “Big Ang” Raiola, ki je zaslovela z resničnostno serijo Mob Wives (VH1). Ang je dočakala le 55 let. Imela je raka na grlu in tumor v glavi, a zanjo je bila na koncu usodna pljučnica.

Zvezdničina sestra Janine je povedala, da je Angela nazadnje spregovorila dan pred svojo smrtjo. "Rekla je, da si želi domov. Bilo je težko.“

Big Ang je umrla ob 3. uri zjutraj v krogu družine in prijateljev. "Želela je, da bi bili ob njeni smrtni postelji vsi bratje in sestre. Brat je v bolnišnico prispel ob pol enih zjutraj. Ko smo bili vsi ob njej, je počakala tri ure, nato pa umrla. Počakala je, da smo vsi prišli,“ je prepričana Janine.

Big Ang so v bolnišnico prepeljali pretekli teden, in sicer zaradi pljučnice. V petek jo je lahko zapustila, a že dva dni pozneje se je morala vanjo vrniti. "Hitro je umrla. Vrteli smo njeno najljubšo glasbo in ji povedali, da jo imamo radi ter da mama in očka že čakata nanjo,“ je še razkrila sestra in dodala, da so za zvezdnico jokali tudi zdravniki.

Angelina družina je na družbenih omrežjih objavila več fotografij iz bolnišnice, med drugim tudi to.

 

A photo posted by Queen Jean ™ (@jeanniedetore) on Feb 17, 2016 at 5:53pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.