Magazin > VIP
16 ogledov

Razkriška energija in pes Energo

1/2
Žurnal24 main
Na ljutomersko- ormoškem koncu je očitno tudi v prazgodovini zemlje delovala posebna energija, ki se pozna še danes. To se odraža tudi v Razkrižju, mestu, kjer je polno energetskih točk.


Sicer ne vem, dragi bralci, koliko verjamete in se spoznate na takšna mesta, kjer naj bi bila pozitivna energija, sam zaupam le svoji intuiciji. Pri Razkrižju sem občutil najprej obilico komarjev, ki so me popikali po celem telesu. Hja, očitno smo ljudje za komarje ena velika energetska točka.

Nato smo se s snemalno ekipo ustavljali ob tablah, na katerih je napisana določena motnja v telesu ali bolezen, nekaj minut na tej točki, pa naj bi pomagalo pri zdravljenju dotičnih težav. Usedel sem se pri tabli za glavobol in duševne motnje, tam sedel nekaj minut, prekleti krvosesi pa niso hoteli dati miru.

Moje duševno stanje tako ni moglo doseči nirvane, zato sem jo popihal nazaj proti izhodu, takrat pa je mimo mene pritekel resnično ogromen pes, s skrivnostno motnimi očmi. Brez lastnika. Ko sem videl tablo, da je pse sem voditi prepovedano, mi je takoj postal všeč. Pravi Upornik. Dal sem mu ime Energo. Žal je bil prevelik da bi ga vzel s seboj, vendar Energo, če to bereš, lep pozdrav. Hov!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.