Magazin > VIP
38 ogledov

Razkrit recept, s katerim hujšajo zvezde

Kimberly Snyder Fergie
1/7
Žurnal24 main
Vas zanima, kako zvezde ohranjajo lepo postavo? To jim uspeva s pomočjo posebnega zelenega napitka, ki ga ustvarja znana nutricionistka Kimberly Snyder. Recept zanj imamo tudi mi.

Kimberly Snyder je nutricionistka, ki skrbi za zdravo prehrano zvezdnikov in posledično tudi za njihova lepa telesa. Njen najbolj znan recept za napitek Glowing Green Smoothie (sijoči zeleni smoothie) uporabljajo mnoga znana imena, med njimi tudi Hilary Duff, Drew Barrymore, Jenna Dewan, Fergie, Vince Vaughn in Channing Tatum.

 

Ker je povpraševanje po napitku zaradi slavnih uporabnikov naraslo, je Kimberly popularen recept delila s svojimi oboževalci na spletu, mi pa ga delimo z vami.

 

Sestavine:

1 ½ skodelice vode

1 glava organske romanske sesekljane zelene solate

3–4 stebla organske zélene

½ velikega ali ¾ majhnega svežnja špinače

1 sesekljano organsko jabolko (odstranite jedro)

1 sesekljana organska hruška (odstranite jedro)

1 organska banana

sok iz ½ sveže organske limone

 

Priprava:

V mešalec zlijte vodo in dodajte zeleno solato ter špinačo. Vključite mešalnik, začnite z nižjo hitrostjo. Postopoma zvišujte hitrost, dodajte zéleno, jabolko in hruško. Banano in limonin sok dodajte na koncu. Mešajte, dokler napitek ne postane tekoč.

 

Kimberly je bila aprila gostja v oddaji Access Hollywood, kjer je delila svoje nasvete. Posnetek si oglejte v zavihku Video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.