Magazin > VIP
76 ogledov

Razkrita Lindsayjina ljubezen življenja

Lindsay Lohan Flynet
Zapisi iz osebnega dnevnika Lindsay Lohan razkrivajo, da je bila zaljubljena v Heatha Ledgerja, preden je ta tragično preminil.

Nad smrtjo Heatha Ledgerja leta 2008 še vedno visi tančica skrivnostnosti, sedaj pa so jo zapisi iz osebnega dnevnika Lindsay Lohan že nekoliko odstrli. Revija Star je namreč pridobila zasebne spomine 25-letne igralke, v katerih je izrazila svojo ljubezen do igralca. "Danes je umrl Heath," je 22. januarja 2008 zapisala zvezdnica. "Zaljubljena sem vanj. Bil je ljubezen mojega življenja. Ogromno me je naučil in bil je vse, kar sem si kdajkoli želela, in še več. Želim slišati njegov smeh in biti v njegovem objemu. Hrepenim po njegovem dotiku in skrbi," je opisala svoja čustva. Poleg tega naj bi ga nameravala tudi obiskati v New Yorku le nekaj dni po njegovi smrti.

Zvezdnica, ki je tudi sama izkusila grde plati sveta drog in alkohola, je planila v jok, ko je izvedela novico o njegovi tragični smrti zaradi prekomernega odmerka zdravil na recept. "Ko oseba umre, se ustavi svet," je še zapisala.

Poleg tega naj bi tudi Lindsayjina mama Dina v telefonskem pogovoru leta 2008 svojemu možu Michaelu izjavila, da se je njuna hčerka "sestajala s Heathom pred njegovo smrtjo".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.