Magazin > VIP
76 ogledov

Razkrita Ozzyjeva skrivnost

scena 16.04.13. ozzy in sharon osbourne, British singer Ozzy Osbourne (L) and wi scena 16.04.13. ozzy in sharon osbourne, British singer Ozzy Osbourne (L) and wi
Žena rokerja Ozzyja Osbourna se je odločila razkriti, kaj se je v resnici zgodilo.

"To sr**** se mi dogaja zadnjih pet let, a ljudje zdaj o tem govorijo," je odkrita Sharon Osbourne, "Preživela sva vse – pijačo, droge in zdaj ženske. Naslednja stvar je, da bo želel postati ženska. Kdo ve." 

Ozzy naj bi imel razmerja s petimi ženskami v petih državah. "Ko po***š veliko žensk, bo ena prej ali slej želela več," je komentirala Sharon, ki je bila besna, ko je Michelle Pugh v medijah spregovorila o razmerju z Ozzyjem. Jezna je bila, ker so bili zaradi poročanja medijev prizadeti njeni otroci in vnuki. 

Ozzy se trenutno zdravi zaradi odvisnosti od seksa. "Res si želi delati na tem," pravi Sharon, ki pa ne more napovedati, kako se bo vse skupaj končalo. Velikokrat se vpraša, kdaj bodo stvari končno normalne in hitro doda, da najbrž nikoli. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.