Magazin > VIP
43 ogledov

Razkrita prinčeva sporočila Kate

Kate Middleton EPA
Katinemu telefonu je leta 2006 prisluškoval britanski tabloid News of the World.

Britanski tabloid News of the World se na sodišču zagovarja zaradi vdora v mobilne telefone številnih vplivnih Britancev, med njimi sta se znašla tudi Kate Middleton in princ Harry. Policijsko poročilo je razkrilo tudi sporočila, ki jih je William pošiljal Kate. "Punčka, klical sem te, upam, da si v redu," je eno izmed sporočil, ki jih je Wills poslal leta 2006.

Tokrat je prvič uradno znano, da je tabloid prisluškoval tudi Katinemu telefonu. "Živjo punči. Oprosti, ravno sem se vrnil s svoje nočne navigacijske vaje. Tekal sem po gozdovih Aldershota, lovil sence in se izgubil. Stopil sem v neko drugo zasedo, kar je bilo izjemno neprijetno, saj so me skoraj ustrelili. Ne s pravimi naboji, temveč s slepimi, kar bi bilo zelo sramotno," je bilo še eno izmed Williamovih sporočil za Kate iz leta 2006. Na sodišču pa so zavrteli tudi glasovno sporočilo, ki naj bi ga William v šali pustil Harryju: "Si najprivlačnejši rdečelasec, ki sem ga kdajkoli videl. Tukaj v Afriki je luštno, se vidiva kmalu, ti velik kosmat debeli rdečelasec."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.