Magazin > VIP
17 ogledov

Razkrita skrivna romanca Simona Cowella

Simon Cowell, Dannii Minogue Youtube
Simon Cowell je priznal, da je imel pred leti skrivno romanco z avstralsko pevko Dannii Minogue, zaradi katere se je počutil kot šolarček.

Britanskemu zvezdniku Simonu Cowellu se je zdela avstralska pevka Dannii Minogue zanimiva že takoj, ko se je leta 2007 pojavila v žiriji X Factorja. Vendar sta ljubezensko romanco začela šele leto zatem, ko je Simon prekinil zvezo s svojim takratnim dekletom Terri Seymour. In čeprav naj ne bi bil najbolj pripravljen na novo zvezo, ga je Avstralka popolnoma očarala. "Bil sem zaljubljen v Dannii. Oboževal sem njene lase, seksi oblačila, njene prsi," je razkril Simon v svoji knjigi Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell. "Počutil sem se kot šolarček," je še dodal.

Poleg tega je v knjigi tudi priznal, da je vrgel oko na še eno sodnico v omenjenem šovu, in sicer lepo pop pevko Cheryl Cole. "Želel sem si biti s Cheryl, vendar bi se počutil kot miš, ki kroži okoli prekrasne mačke," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.