Magazin > VIP
24 ogledov

Razkrita skrivnost: Oprah ima polsestro

Za polsestro je izvedela po 47 letih. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Oprah Winfrey je izpolnila obljubo in v svoji včerajšnji oddaji razkrila družinsko skrivnost, in sicer da ima polsestro Patricio, za katero do nedavnega ni vedela, da obstaja.

Oprah Winfrey vsake toliko poskrbi za nova razkritja. Tokrat je v svoji oddaji The Oprah Winfrey Show, kot je že vnaprej obljubila, razkrila veliko družinsko skrivnost, ki jo je "pretresla". Povedala je, da ima mlajšo polsestro Patricio iz Milwaukeeja, za katero ni vedela do nedavnega. Oprahina mati Vernita Lee se je namreč odpovedala deklici kmalu po njenem rojstvu, saj si ni mogla privoščiti, da bi jo obdržala. Tako je Oprah v ponedeljkovi oddaji v živo pripravila ponovno srečanje na odru s Patricio in njuno materjo. Zvezdnica je sicer za polsestro izvedela preteklega novembra, spoznali pa sta se na zahvalni dan (Thanksgiving, op. a.).

Patricia ima sedaj 47 let. Oprah je bila ob njenem rojstvu stara devet let, vendar je takrat živela pri očetu v Nashvillu in ni niti vedela, da je mati, ki je živela v Milwaukeeja, noseča. Zanimivo je, da je bilo Patricia ime tudi drugi Oprahini polsestri, ki je umrla leta 2003. Oprahin polbrat Jeffrey pa je umrl leta 1989.

Od prejšnjega tedna je Oprah napovedovala in dražila svoje gledalce z obljubo razkritja "varovane družinske skrivnosti". "Mislila sem, da sem videla vse. Vendar je to, prijatelji moji, čudež vseh čudežev. Izvedela sem novico, ki  me je dobesedno pretresla. Le peščica ljudi v mojem življenju ve za to. Že mesece hranim družinsko skrivnost in slišali jo boste od mene," je napovedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.