Magazin > VIP
23 ogledov

Razkrite podrobnosti kraljeve poroke

Kate hoče v opatijo prispeti v slogu Kate, iz opatije pa v slogu princese Cather Žurnal24 main
Potem ko so končno sestavili seznam gostov in razposlali vabila, na dan prihajajo nove podrobnosti o britanski kraljevi poroki.

Princ William in Kate Middleton sta odločena, da bo 29. april njun dan. Poskrbela sta namreč za to, da bodo upoštevane njune želje, in ne želje drugih članov kraljeve družine.

 

Prva sprememba je, da bosta William in Kate na obred v Westminstrsko opatijo prispela z avtom in ne s kočijo, kot je v navadi na kraljevih porokah. "Kate si ne želi tako glamuroznega prihoda," je povedal kraljevi tiskovni predstavnik in dodal, da bo parček vseeno sedel v kočijo, ko bosta že dahnila usodni da. "Kate pravi, da bo v opatijo prispela kot Kate Middleton, zato si želi tja priti z avtom, iz opatije pa bosta šla v kočiji, ker bo takrat že princesa Catherine."

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Podrobnosti kapljajo

Znano je še, da kraljica Elizabeta pripravlja prvo kosilo po poroki, na katerega je povabljenih 600 svatov, princ Charles pa bo gostitelj večerje, ki bo štela 300 svatov.

 

Kljub vsemu pa se William in Kate trudita, da bi na dan prišlo čim manj podrobnosti, saj želita najboljše prihraniti za 29. april. "Za družino, prijatelje in ljudi, ki bodo spremljali poroko, pripravljata prav posebno presenečenje," so še sporočili iz kraljeve palače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.