Magazin > VIP
66 ogledov

Razkrite scientološke skrivnosti o Cruisu in Travolti

scientološka cerkev scientologija EPA
Avtor Lawrence Wright je naznanil, da piše knjigo o notranjih dogajanih v scientološki cerkvi in njenih najbolj znanih članih, kot sta zvezdnika Tom Cruise in John Travolta.

Lawrence Wright se je že pred nekaj leti v časniku The New Yorker razpisal o članu scientologije, scenaristu Paulu Haggisu, ki je kmalu zatem zapustil cerkev. Zdaj pa je Wright oznanil, da bo januarja izdal celotno verzijo v obliki knjige, v njej pa se bo razpisal o več kot 200 nekdanjih in sedanjih članih scientološke cerkve. Za zbiranje materiala je potreboval kar tri leta.

Knjiga, v kateri obljublja, da bo razkril čisto vse, bo zajemala zgodovino scientologije, njeno finančno stanje, ter kako je povezana s Hollywoodom. V njej ne bo manjkalo podrobnosti o Tomu Cruisu in Johnu Travolti, pa tudi o ustanovitelju L. Ronu Hubbardu in o kontroverznem vodji Davidu Miscavigu. "K pisanju knjige so me spodbudila številna vprašanja ljudi o tej veri, kaj na njej je tako vabljivega, kaj imajo njeni pripadniki od nje in zakaj privlači toliko zvezdnikov." je razložil Wright.

Komentarjev 1
  • speris 13:39 15.november 2012.

    sekta ki je negativno nastrojena do vseh ki niso bogati in ne perejo denarja preko njih..