Magazin > VIP
27 ogledov

Razkrite skrivnosti Reesine poroke

Reese in Jim sta par od leta 2010. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Poroka Reese Witherspoon in Jima Totha ni bila klasična, a kljub temu zelo romantična. Razkrivamo vam nekaj podrobnosti.

Reese in Jim sta 26. marca na njenem posestvu v Kaliforniji pred 120 najbližjimi prijatelji in družinskimi člani dahnila usodni da. Igralka ni bila oblečena v klasično belino, temveč je nosila poročno kreacijo Monique Lhuillier v svetlo roza barvi, obuta pa je bila v čevlje Jimmyja Chooja. Igralka se je do oltarja sprehodila ob zvokih pesmi Here Comes the Bride, kjer jo je čakal njen 40-letni izbranec, oblečen v kreacijo Rag & Bone. Ko je par dahnil usodni da, so v zrak spustili več deset golobov.

Reesina priča je bila njena najboljša prijateljica Heather Rosenfield, na poroki pa sta bila tudi njena otroka 11-letna Ava in 7-letni Deacon, ki sta se igralki rodila v zakonu z igralcem Ryanom Philippom. Slednjega na poroki ni bilo, a so ga paparaci ujeli na sprehodu z igralko Amando Seyfried le 30 minut od Reesinega posestva.

Na poroko so bili povabljeni številni znani obrazi, med njimi tudi Gwyneth Paltrow, Chris Martin, Renée Zellweger, Salma Hayek, Robert Downey Jr.Alyssa Milano in Tobey Maguire. Pridružila sta se jim tudi Scarlett Johansson in Sean Penn, ki ne skrivata več svoje ljubezni, viri pa pravijo, da sta poroko zapustila pred drugimi gosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.