Magazin > VIP
4906 ogledov

Razkrito, da je bila kraljičina sestra v postelji prava bomba

princesa Margareta in Antony Armstrong-Jones Žurnal24 main
Hmm, bi ji bile te govorice všeč?

Terry Richard, četrta žena pojnega ameriškega pevca in igralca Eddija Fisherja, ki je ljubimkal s pokojno britansko princeso Margareto, je razkrila, da je bila princesa prava "seks bomba". "Eddie o princesi nikoli ni govoril v javnosti. Preveč jo je spoštoval. Vendar mi je pogosto pripovedoval o njunem srečanju," je med drugim povedala za Daily Mail. 

Fisher je bil star 24 let in samski, ko je na dobrodelnem plesu v hotelu Dorchester v Londonu spoznal Margereto, ki ji je bilo takrat 22 let. "Eddie se je zaljubil vanjo, ko jo je prvič videl," je povedala Richards. Bila je "drobna" in je imela "najlepše modre oči, kar si jih lahko predstavljaš", ji je nekoč povedal mož. "Moraš jo občudovati. Njena mati in njena sestra, kraljica Elizabeta, sta bili prisotni na dogodku, a imela je pogum, da je zašepetala Eddieju na uho, da si želi seksati z njim," je povedala Fisherjeva četrta žena.

Mož ji je razkril, da je bila Margareta dekle, ki je točno vedela, kaj hoče in na noč plesa si je želela njega. "Kar je sledilo, je bilo eno najbolj strastnih in intenzivnih spolnih srečanj v njegovem življenju. Rekel mi je, da je bil seks eksploziven. Margareta ni bila več devica. V postelji je bila brez zadržkov," je povzela soprogove besede. Ko se je končalo, so poklicali dvorno damo Iris, ki je Fisherja pospremila ven. Richard pravi, da je Fisher seksal tudi z Iris. Toda njen mož je bil še posebej navdušen nad Margareto, ki je po njegovih besedah imela "najpopolnejše prsi od vseh žensk, s katerimi je spal", je dejal Richard. In spal je z mnogimi ženskami, vključno z Elizabeth Taylor, ki je bila njegova druga žena.

Eddie Fisher Elizabeth Taylor | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.