Magazin > VIP
19153 ogledov

Razkrito ime mlade pevke, ki je osvojila srce Omarja Naberja

Omar Naber Saša Despot
Tudi ona je zaljubljena v glasbo.

Ko smo Omarja Naberja pretekli mesec vprašali, ali je dekle na fotografiji, ki jo je objavil na družbenem omrežju, njegova nova izvoljenka, posnetka ni želel komentirati. Je pa pred nekaj dnevi v oddaji pevca Davida Amara razkril, da je zaljubljen v 17 let mlajšo žensko, imena pa ni želel razkriti.

Cosmopolitan sedaj poroča, da gre za 23-letno pevko in študentko farmacije Petro Prebanda iz Stične, ki se je lani potegovala za zmago na glasbenem festivalu Slovenska nota. "Glasba je super stvar, ki te lahko, če ji dovoliš, odpelje v nek svoj svet, stran od realnosti. Velikokrat pojem, ko imam za sabo naporen, stresen dan ali ko se mi zdi, da mi gre vse narobe. Takrat pozabim na skrbi in mislim le na to, kar pojem. Zame res dela čudeže in lahko sem hvaležna staršema, ker sta me že zelo zgodaj z glasbo seznanila ter me vpisala v glasbeno šolo," je pred časom o svoji ljubezni do glasbe povedala za portal Moja občina. 

Komentarjev 1
  • James_Albertson 14:58 15.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦