Magazin > VIP
433 ogledov

Razkrivamo lokacijo Kmetije

Zmagovalec šova bo postal lastnik poslopja, ki naj bi bilo v zelo slabem stanju. Žurnal24 main
Kmetija. Razkrivamo lokacijo šova in kmetijo, o kateri domačini nimajo najboljšega mnenja.

"Kako pa ste prišli sem – a s temle avtomobilčkom? Saj nazaj pa ne boste mogli," je bil po začetnem šoku, da smo odkrili skrivno lokacijo kmetije, na kateri se bo letos odvijal resničnostni šov Kmetija, začuden eden od članov ekipe Pop TV, ki smo jo našli na terenu. Do idilične lokacije, na kateri leži zapuščena kmetija, namreč ne vodi cesta, ampak kamnit kolovoz, širok in primeren komajda za kakšen lojtrski voz.

 

Kmetija Cirila Jer%C5%A1in | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Šok televizijcev

Ekipa Pop TV, ki smo jo našli na "kraju zločina", ko je domačinom ravno dajala napotke glede košnje in popravila starih objektov, nad nepovabljenim obiskom ni bila navdušena. "Kako ste izvedeli za nas?" je spraševala Aleša, ki je za pomoč takoj poklicala v Ljubljano, od koder so prihajala navodila, kaj storiti z Žurnalovimi vsiljivci, ki so našli lokacijo. "Prepoved objave fotografij in sankcije, ki bodo sledile ob nespoštovanju navodil," je bil le del zastrašujoče metode, ki so jo uporabili.

 

Da se je skrivnost o lokaciji razkrila, so pravzaprav krivi televizijci sami. Na teren namreč prihajajo s službenim terenskim vozilom, na katerem je jasno napisano, za koga gre. Domačinom se je zdelo čudno, da televizijci zahajajo v te odročne kraje; ko pa so jih prosili za pomoč pri košnji, izdelavi ograje in gradnji ceste do domačije, pa je zadeva postala jasna. "Če bi se pripeljali z običajnim terencem in se predstavili kot Ljubljančani, ki so kupili domačijo in jo nameravajo obnoviti, nihče ne bi niti pomislil, da pripravljajo teren za oddajo Kmetija," je nad lahkomiselnimi televizijci kar nekoliko razočaran eden od Sevničanov.

 

Če bi za nagrado dobil to kmetijo, bi se pritožil, ker bi bila to kazen.
Domačin

Kmetija na Pustem vrhu

Kmetijo na Pustem vrhu sestavljata hiša in gospodarsko poslopje, ki je v zelo slabem stanju. V hišo so pred dvema letoma, ko je v njej še živela stara ženica, napeljali vodo in uredili kopalnico. Dobro obveščeni pravijo, da bo TV hiša kopalnico razbila in vzpostavila prvotno stanje, da se novodobni kmetje v njej ne bi imeli preveč udobno. Poleg hiše je njiva, zasajena s krompirjem, kar daje slutiti, da se bo na kmetijo vrnilo življenje.

 

resni%C4%8Dnostni %C5%A1ov Kmetija | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"O podrobnostih, kdaj se bo resničnostni šov Kmetija začel, boste pravočasno izvedeli iz medijev," so nas odpravili televizijci na Pustem vrhu. Iz obvestil, ki jih je objavila komercialna televizija, pa lahko razberemo, da bo to že jeseni. Kot so še zapisali na spletu, bo šov zaživel v novi različici, z največjo nagrado v zgodovini resničnostnih šovov pri nas. "Tekmovalci se tokrat ne bodo potegovali za denar, temveč za edinstveno, življenjsko priložnost," pravijo. Zmagovalec bo namreč postal lastnik kmetije, ki jo obnavljajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.