Magazin > VIP
5903 ogledov

Razkrivamo ozadje: Zato je bila Planetova zvezda videti tako zaskrbljeno

Špela Gornik osebni arhiv
Strokovnjakinja Poroke na prvi pogled je pojasnila, kaj točno se je dogajalo na ta nesrečni dan.

Špela Gornik | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv
V sredini epizodi Poroke na prvi pogled je Irena doživela živčni zlom in pomiriti je ni mogla niti strokovnjakinja Špela Gornik, ki je na fotografiji videti zelo zaskrbljeno. Ozadje tega dne je pojasnila z besedami: “Zgodilo se je veliko stvari in med nami je bil pravi čustveni vrtinec, v katerega smo bili potegnjeni.”

Strokovnjaki so pare videli šele na večerji in niso vedeli za vse, kaj se je dogajalo med tednom. “Šele na večerji in po večerji na kavčih smo videli resnični potek stvari,” je dodala Špela. "Ireni so se odprle stare rane. Sprožilec je bil v sedanjem trenutku. Ljudje so se zbrali in ona je čutila, da so se obrnili proti njej in tako je padla v neke procese in čustva, za katera je potrebovala čas na samem,” je Gornikova povedala v burni epizodi.

Po Špelinem mnenju se to lahko zgodi vsakemu. “Irena se ni počutila slišano, potrebovala je trenutek na samem. Ni se počutila varno, da je lahko ranljiva pred vsemi moškimi,” je dodatno pojasnila Špela.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • gregor96 11:26 15.april 2024.

    težko, ampak res težko, bi kaj pametnega napisal o vsem tem in vseh njih, bravo Žurnal, da vam uspe napisati tako veleumne članke o vsem tem sranju