Magazin > VIP
48 ogledov

Razlog, da je Kim Bar zapustila predčasno

kim Planet TV
Bar. V soboto Kim ni bilo v oddaji v živo. To je razlog.

Kim se je pretekli teden vrnila nazaj v šov, da bi skupaj z Danijelom in Tanjo pomagala tekmovalcem. Mnogi so bili presenečeni, da svetlolaske v soboto ni bilo v lokalu, ko je potekala oddaja v živo. Tudi voditelj šova je bil glede tega skrivnosten. "To, da Kim ni z nami, ste verjetno opazili, a to je zgodba za drugič,“ je takoj na začetku povedal Bastjan Kepic.

Če ste mislili, da je med tekmovalci počilo in da je Kim v jezi zapustila šov, se motite. "Šov sem zapustila zaradi ragbija. S puncami sem imela na Madžarskem zaključno prvenstvo, zato sem Bar zapustila že v petek dopoldne in se včeraj vrnila nazaj v Slovenijo,“ je povedala za Žurnal24.

Kim se z ragbijem ukvarja že osem let. Za ta šport se je odločila, ker se rada ukvarja z aktivnostmi, "s katerimi se ne ukvarjajo čisto vsi.“ Je pa imela Kim s tem športom tudi nekaj smole. "Operirana sem bila na hrbtu, a sem se  potrudila, se natrenirala in se vrnila,“ je še dodala svetlolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.