Magazin > VIP
35 ogledov

Razlog za spor med Demi in hčerkami

Ashton Kutcher, Rumer Willis, Demi Moore FameFlynet
Demi Moore in njene tri hčerke naj bi se prepirale zaradi – Ashtona Kutcherja.

Srž problema v odnosu Demi Moore z njenimi tremi hčerkami, o sporu katerih smo že poročali, naj bi bil igralkin nekdanji mož Ashton Kutcher. Zvezdnica naj se namreč ne bi mogla sprijazniti z dejstvom, da so Rumer, Scout in Tallulah še nadalje obdržale tesne stike z njim. "Ashton jo je s svojim varanjem ponižal, in ko je odšla od njega, je verjela, da daje dober zgled svojim hčerkam. Tako jo je prizadelo, da se še vedno družijo z njim," je razkril neimenovani vir.

Potem ko jo je Ashton prevaral na njuno šesto obletnico poroke, se je sicer sprva še vedno trudila rešiti njun zakon, novembra pa je oznanila, da svojega moža zapušča. Ashton pa je kljub temu še naprej ostal močno prisoten v življenjih njenih hčera.

"Ne razume, kako se lahko še vedno družijo z Ashtonom, potem ko jo je osramotil," je še povedal vir in dodal, da naj bi zato od njih zahtevala, naj prenehajo govoriti z njim, kar pa so dekleta zavrnila. "Demi tega ne prenese, zato jih nenehno napada zaradi njihovega prijateljstva z Ashtonom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.