Magazin > VIP
30 ogledov

Razlog, zakaj Kim noče zapustiti hiše

Kim Kardashian FameFlynet
Kim Kardashian se v javnosti in pred paparaci ni prikazala že skoraj dva meseca, zato se marsikdo že sprašuje, kaj se dogaja.

Potem ko je 15. junija rodila hčerko North, se je Kim Kardashian pogreznila v zemljo. Vsi že nestrpno pričakujejo, da bodo lahko videli novopečeno mamico, a zvezdnica jim še noče dati tega zadovoljstva. Čeprav se je pred nekaj dnevi oglasila prek Twitterja, se očitno še nima namena pokazati v javnosti. Razlog za skrivanje v zasebni vili na Bel Airu naj bi bil ta, da Kim še zdaleč ni zadovoljna s svojo postavo, zato ne bo stopila pred fotografe, dokler ne bo dosegla svojega cilja. Zvezdnica naj bi zaradi tega celo izpustila družinsko fotografiranje ob državnemu prazniku 4. julija.

K temu je bržkone pripomoglo dejstvo, da so se mnogi mediji spravljali na Kim, ko je bila še noseča in ji očitali, da se je zelo zredila. "Pravi, da se ne bo pokazala, dokler ne shujša. Poleg tega je vse od poroda ni obiskala vizažistka, niti frizer. Ni videti najbolje," je za ameriško revijo Us Weekly povedal vir.

Kot kaže bomo morali na mamo Kim še malce počakati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.