Magazin > VIP
22 ogledov

Razrešena smrt

Ena od zadnjih fotografij srečne družine: Daniel je obiskal mamo in novo sestric Žurnal24 main
Končana je preiskava smrti sina preminule starlete Anne Nicole Smith. Umrl je zaradi nevarne mešanice mamil in zdravil.

Dvajsetletni sin Playboyeve zajčice Anne Nicole Smith je umrl po "nesrečnem predoziranju zdravil", je sklenila bahamska porota. Sedem porotnikov je več kot dve uri razpravljalo o razsodbi, v ponedeljek pa so prišli do dokončne odločitve.

 

Snemali bodo film

Pop pevka Willa Ford bo igrala v biografskem filmu o življenju tragične zvezde.

Daniel Smith je umrl 10. septembra 2006, malce za tem, ko je v bolnišnici obiskal svojo mamo in novorojeno polsestrico Dannielynn. Izsledki obdukcije so bili objavljeni decembra; smrt je bila posledica smrtonosne kombinacije metadona in antidepresivov, strokovnjaki so navedli zoloft in lexapro.

Spomnimo, da je njegova mati umrla le slabih pet mesecev za njim, in sicer 8. februarja. Anna je imela žalostno življenje in še bolj tragično smrt; tako kot njena vzornica Marilyn Monroe, po kateri se je zgledovala vse življenje. Rojena v Teksasu je že kot otrok okusila, kako krut je lahko svet: zapuščena od očeta in podajana med materjo in teto se je poročila že kot 17-letnica. Po neuspelem zakonu se je ločila, postala striptizeta, pri svojih 27 pa vdova (poročila se je z J. Howardom Marshallom, 89-letnim milijonarjem na invalidskem vozičku). Po smrti ostarelega partnerja se je nekdanji seks simbol nenormalno zredil. Ravno ko se je njeno življenje počasi urejalo – uspelo ji je shujšati in roditi hčerkico – pa jo je strašno pretresla sinova smrt. Anna je umrla pri svojih 39 letih v hotelski sobi, ravno tako zaradi zlorabe zdravil in mamil.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.