Magazin > VIP
77180 ogledov

Razšel se je znani slovenski par

Andrej Težak Tešky, Maja Monrue Mediaspeed
“Razhodi niso nikoli preprosti,” je povedala.

Razšla sta se znani slovenski komik in nekdanji Masterchef tekmovalec Andrej Težak Tešky in pisateljica ter voditeljica Maja Monrue. Skupaj sta bila več let. O razhodu je Maja spregovorila za revijo Lady.

S Teškyjem sicer še ostajava skupaj pri nekaterih poslovnih projektih, sama pa sem se zavestno odločila spoprijeti se s svojo najglobljo pristno naravo. Za to so potrebni čas in kar nekaj težkih trenutkov, v katerih bi človek raje zbežal komu v objem, a globoko v sebi veš, da dokler najprej ne srečaš in spoštuješ samega sebe, tudi ljubiti ne moreš povsem svobodno,” je za omenjeno revijo povedala Maja.

Maja je povedala tudi, da razhodi niso nikoli preprosti in da je z Andrejem živela hkrati družinsko in rokenrol življenje. Komika javnost prepozna tudi kot strastnega tekača, ki je pred leti organiziral dobrodelni projekt Stand up maratonec. V 33 dneh se je povzpel na 33 slovenskih vrhov in za Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje zbral zajetno vsoto denarja.

Andrej konca zveze ne komentira.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Avatar lopov
    lopov 08:20 13.april 2024.

    Razšla sta se tudi naša soseda pa nikjer ne najdem v časopisu... potem še občasno osmrtnice pogledam če tam kaj piše... 🙃🤔😂😂😂😂😂😂😂

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:41 12.april 2024.

    Ne poznam nobenega od teh dveh

  • GarBollo001 13:24 12.april 2024.

    Ja, in?