Magazin > VIP
24 ogledov

Razšla sta se zaradi božičnega darila

Dannii Minogue Kris Smith FameFlynet
Potem ko je avstralska pevka Dannii Minogue pred dnevi oznanila, da se razhaja s svojim fantom Krisom Smithom, se je zdaj razvedelo, da je za njun razhod kriv potni list.

Dannii Minogue in Kris Smith, ki sta bila skupaj od avgusta 2008, sta pred dnevi sporočila, da se njuna skupna pot končuje. Danii je žalostno novico sporočila kar prek Twitterja: "Z veliko žalostjo vam sporočam, da sva se s Krisom razšla. Še vedno se imava rada in vas prosiva, da v teh težkih trenutkih spoštujeta najino zasebnost. Še posebej zaradi najinega sina Ethana, ki ostaja najina prioriteta."

Pevka in sodnica britanskega X Factorja ni želela govoriti o razlogih za razhod, zdaj pa se je razvedelo, da je za to kriv ovitek za potni list, ki ga je Danii za božič dobila od Krisa. Nekdanji igralec ragbija ga je po besedah vira svoji izbranki kupil, ker je menil, da se ji je star obrabil, Danii pa "neluksuzno" darilo ni bilo preveč všeč, kar je povzročilo kar nekaj napetosti v zvezi. "Imela sta veliko problemov. Danii je deloholičarka in perfekcionistka. Hoče, da je vse popolno, tudi glede hišnih opravil je zelo stroga. Krisu je vedno puščala listke, kaj vse mora postoriti, kar ga je kmalu začelo spravljati ob pamet," je za Daily Mirror povedal vir blizu para.

Komentarjev 1
  • Žirafa 12:38 06.april 2012.

    Če to drži, je ona res kokoš.