Magazin > VIP
14 ogledov

Razvajeni Ecclestonovi

Tamara in Petra Ecclestone
1/14
Žurnal24 main
130 milijonov evrov v dveh mesecih. Tamara in Petra Ecclestone s polno paro praznita očkovo denarnico.

Bernie Ecclestone je tako zagledan v svoji hčeri, 26-letno Tamaro in 22-letno Petro, da jima enostavno ne zna reči ne. In lepotički to tudi pridno izkoriščata. V zadnjih dveh mesecih naj bi zapravili 130 milijonov evrov za vile in stanovanja v Londonu. "Moji dekleti znata ravnati z denarjem," ju brani Bernie. Se strinjamo. Znata ga zapravljati in učili sta se od najboljšega – od očeta.

Lepo je biti Berniejeva hči!
Niti Tamara niti Petra nista končali univerze. Zakaj bi? Za zapravljanje očkovega denarja nihče ne potrebuje diplome. To sta dekleti ugotovili že zelo zgodaj, saj jima je Napoleon F1 doslej izpolnil vsako željo. Nekaj primerov.

Še preden je Tamara naredila izpit za avto, ji je očka kupil audija R8. Zanj je odštel 92 tisoč evrov.

Petri je za 12. rojstni dan zapela njena najljubša skupina Damage. Poleg tega je dobila zabavo v snegu. Umetni sneg, huskiji in kipi iz ledu so Bernieja stali 352 tisoč evrov.

Tamara je za 18. rojstni dan dobila vilo, v katero se ni nikoli vselila. Pred kratkim pa si je za 1,8 milijona kupila bar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.