Magazin > VIP
26 ogledov

Razvajeni Will Smith

Da Will ostane v formi, so mu priskrbeli tudi 16 metrov dolgo prikolico, v kater Žurnal24 main
Priljubljeni igralec Will Smith, ki v Sohu snema tretji del filma Možje v črnem, je poskrbel za precejšnje razburjenje lokalnega prebivalstva.

Priljubljeni igralec Will Smith je poskrbel za precejšnje razburjenje Newyorčanov. V okrožju SoHo si je dal namreč v bližini prizorišča snemanja tretjega dela filma Možje v črnem postaviti ogromno dvonadstropno prikolico.

Številne lokalne prebivalce in trgovce je prisotnost 16 metrov dolge, 30-tonske in 107 kvadratnih metrov velike prikolice tako zelo razjezila, da so se pritožili mestnim oblastem.

Ti so srboritežem odgovorili, da ne morejo storiti ničesar, saj parkirana prikolica ne krši nobenih pravil. So se pa zato včeraj zganili v studiu Sony Pictures Entertainment, ki stoji za omenjenim filmom, in prikolico že premaknili na zasebno zemljišče.

Za Willovo prikolico morajo pri studiu vsak teden odšteti devet tisoč dolarjev. V njej je dnevni prostor z barom, filmska soba s stoinčnim ekranom, popolnoma opremljena kuhinja, velika spalnica in kopalnica. Tla prekriva marmor.

V njej so še prostor za sestanke, ki lahko sprejme 30 ljudi, in pisarne za Smithove pomočnike in pisce.

Da ostane v formi, so igralcu dodatno priskrbeli še eno 16 metrov dolgo prikolico, v kateri je polno opremljen studio za fitnes.

Igralec ima sicer le kilometer stran v najemu apartma s petimi spalnicami in šest in pol kopalnicami, a želi imeti vso udobje doma tudi na prizorišču snemanja.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.