Magazin > VIP
4432 ogledov

Razvpiti komik ujel trenutno najbolj vročo mlado igralko

Phoebe Dynevor
1/6
Profimedia
Kaio Gerber je zamenjala Phoebe Dynevor.

Phoebe Dynevor | Avtor: Profimedia Profimedia
26-letno igralko Phoebe Dynevor je zgodovinska dramska serija Bridgerton izstrelila med zvezde in v srce znanega komika Peta Davidsona. Pred nekaj dnevi se je namreč začelo šušljati, da je med njima preskočila iskrica, sedaj smo dobili fotografije, ki govorico potrjujejo.

Parček so že nekajkrat ujeli v javnosti, med drugim tudi med romantičnim sprehodom.

Pete, ki je v preteklosti ljubimkal s Kaio Gerber, Ariano Grande in celo Kate Beckinsale, je decembra lani gledal prej omenjeno serijo in se v eno leto mlajšo igralko "zatreskal“. 

Kot so razkrili komikovi prijatelji, je naravnost požiral dele, v katerih je igrala v vročih prizorih – nikoli menda ne bo pozabil šestega nadaljevanja, ki mu Phoebe pravi "epizoda seks“.

"Pete ljubi serijo Bridgerton, v kateri je opazil Phoebe. Ustreza njegovim kriterijem – sveža, mladostna in na videz nedolžna lepotica,“ je razkril prijatelj in dodal, da so se šalili na račun vročih prizorov. "Seveda je priznal, da se mu zdi privlačna. Gledal je serijo in čutil, da usoda želi, da jo spozna.“

Očitno je tudi lepa Britanka ob komiku začutila prav posebne metuljčke. Videti sta namreč zelo srečna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.