Magazin > VIP
50 ogledov

Razvrat in razvajanje

V program bo vključena tudi posebna dražba: najvišji dražitelj si bo lahko ogled Žurnal24 main
Artur napoveduje, da bo njegova poroka z La Toyo medijski dogodek leta. Vstopnice že v prodaji.

Artur Štern in La Toya bosta 22. maja v Portorožu dahnila usodni da, za poroko pa bosta odštela okoli 20 tisoč evrov. Dogodka, ki ga oglašujeta na spletni strani Napovednik.com, se lahko udeleži 150 obiskovalcev, ki bodo pripravljeni kupiti vstopnico, in sicer za impresivnih 222 evrov.

Megalomanstvo ima v krvi
“Za tak dogodek sem se odločil, ker smo megalomani, to nam teče v krvi,” je pojasnil Artur.

Če bi hotel služiti, bi sam pokupil vse vstopnice in jih nato preprodajal po 444 in potem po 888 evrov.
Artur Štern

Kot pravi, je do zdaj prodana dobra polovica vstopnic. Kupujejo jih predvsem znani medijski obrazi, njuni sotekmovalci iz Kmetije slavnih in tudi politiki, vendar njihova imena za zdaj ostajajo skrivnost. Štern je povedal le, da je na poroko povabil poslanca Zaresa Francija Keka in pevca Danijela Popovića ter ekipo oddaje Radio Ga-ga, ki jim ne bo treba plačati vstopnine.

S poroko ne bo zaslužka
Za vstopnice se po besedah Šterna zanima tudi nekaj večjih slovenskih podjetij, prepričan pa je, da se bodo tudi na veliko preprodajale.

222 evrov stane vstopnica za poroko, ki bo stala 20 tisoč evrov.
“S poroko ne bova zaslužila. Če bi hotel zaslužiti, bi sam pokupil vse vstopnice in jih nato preprodajal po 444 in potem po 888 evrov. Sicer pa cena niti ni tako visoka glede na to, kaj vse bo vključevala, ker bo to, vsaj mislim, največji medijski dogodek leta,” je povedal.

Poročna pot na senik
Andrej Fric, organizator poroke, ki bo obenem glavni kuhar, je povedal, da sta zaročenca zelo zahtevna, da ju zanimajo podrobnosti in da dejavno sodelujeta pri poročnih pripravah, ki trajajo že en mesec.

Par, ki ga bo poročil igralec Kondi Pižorn, je goste prek spleta neskromno spomnil tudi na darila. “Ker nisem materialist, si ne želim nobenih posebnih daril, bo pa La Toya toliko bolj vesela kakega darila,” je razložil Artur in dodal, da tudi glede poročnega potovanja nista zahtevna, saj bi ju zadovoljil že obisk kakšnega senika.

Poročni scenosled
Hrana:
La Toyine najljubše jedi, med njimi kaviar, ostrige, pečen vol, jastogi, odojek, sadno-čokoladna torta in čevapčiči.

Program: sprejem gostov z aperitivom, poročni obred, dekleta zgoraj brez, skeči, trebušna plesalka, erotični plesi, požiralec ognja in ognjemet.

Glasba: ansambel Best company, Tri Janezi, Roberto s pesmimi Oliverja Dragojevića, dalmatinski trio, trubači iz Guče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.