Magazin > VIP
4971 ogledov

Rebeka Dremelj delila izkušnjo s hčerino učiteljico, ste to vi že kdaj doživeli?

Rebeka Dremelj POP TV
Rebeka Dremelj je doživela že marsikaj, a ta učiteljica je presenetila celo njo.

Naša priljubljena pevka Rebeka Dremelj je na družbenem omrežju pohvalila učiteljico svoje starejše hčerke Šajane, ki je na zadnji šolski dan zbolela in ni mogla po svoje spričevalo. Njena učiteljica si je vzela čas in prišla k njej na dom ter deklico zelo razveselila. 

"Zadnji šolski dan. Si predstavljate to "trpljenje" še ne 10-letnega otroka. In zdaj vas vprašam - koliko učiteljev bi sedlo v avto in otroku na dom prineslo spričevalo in čestitke. Koliko? Jaz jih veliko ne poznam. Kaja Čepin pa je tista, ki je to naredila. Osebno dostavila spričevalo in s tem pokazala, da je empatija tisto, kar je ključnega pomena," je s svojimi sledilci delila Rebeka in še dodala: "Verjamem, da zna mnogo učiteljev otroke marsikaj naučiti. A žal mnogi pozabljajo na tisto, kar je zares pomembno. Empatija do sočloveka. Draga Kaja, če bi tole rekla med letom, bi vam verjetno po mnenju kakih mamic " lezla v rit", no zdaj pa to lahko rečem zelo na glas, ker si to zaslužite!!!! Vesela in srečna sem, da ste bila učiteljica mojemu otroku. In veselim se vseh novih generacij, ki jim boste druga "mama" skozi leto. Kljub temu da je bilo to vaše prvo leto, ste skozi celotno šolsko leto vedno znova dokazovali, da je prvo pomembno biti ČLOVEK, šele potem vse ostalo. Hvala vam za to. Verjamem, da se mnogi starši, ki so vas imeli možnost spoznati, s tem strinjajo. Ljubezen ni v srcu zato, da tam ostane, vendar zato, da se daje! In vi to znate! Že zdaj! Hvala Kaja."

Naša pevka je na koncu še dodala, da učiteljica do Šajane ni bila prijazna zato, ker je njena hčerka, ampak ker je začutila njeno stisko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.