Magazin > VIP
9191 ogledov

Rebeka Dremelj: Oče zaradi nje tri dni spal v avtu

Tudi Rebeka Dremelj spi na ležišču Dormeo. / Dormeo Dormeo
Ganljiva zahvala.

Oče Rebeke Dremelj, Drago, je praznoval rojstni dan. Pevka mu je z dolgim ganljivim zapisom voščila za  osebni praznik in v njem razkrila, kaj vse je očka zanjo naredil.

"Tale gospod tukaj z mano me je , ko sem bila še najstnica vozil dvakrat na teden v 100 kilometrov oddaljen kraj na manekenski tečaj, ker je želel, da sledim svojim sanjam. Ta gospod tu, je tri dni spal v avtomobilu, ko sem kot najstnica delala na ATP turnirju v Umagu kot hostesa, da je imel pod kontrolo, kaj se s hčerko dogaja, da ne bi zašla v kake težave. Spremljal me je kot senca in takrat mi je šel strašansko na živce. Danes, pa sem mu za to hvaležna do neba. Ta gospod tukaj me je vedno bodril, da če kaj želim doseči v življenju, potem naj to tudi dosežem. Da če lahko sanjam o tem, lahko to tudi speljem. Vedno je bil, je in bo tu zame, kadarkoli ga bom potrebovala. Je popolnoma predan oče, in še bolj predan dedek, ki zna glasno tako meni, bratu in našim otrokom povedati in pokazati, da nas ima rad. Ko ga gledam kako se igra s svojimi vnukinjami, mi res zaigra srce. Verjetno  je, tako kot vsak starš tudi kdaj brcnil v temo. Pa kaj. To je življenje,“ je zapisala Rebeka in se očku še enkrat lepo zahvalila. 

"Hvala ti dragi ati, ker si, kar si! Če bi lahko izbirala očeta, bi z zagotovostjo izbrala tebe. Vse najboljše in le glej, da ga pri zdravju kaj ne biksneš, ker mi te še zelo dolgo potrebujemo in si te želimo ob sebi! Rada te imam!!!!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drago Dremelj! Tale gospod danes praznuje 68 let. In ponavadi takšne objave, kot bo danes tale videvam, ko se ljudje poslavljajo od svojih najbližjih. Ponavadi pri takih objavah ljudje pišejo v pretekliku in z globoko žalostjo v srcu. Jaz pa ne. Tole bom pisala zdaj, ko praznuje, ko je živ, zdrav in ko lahko sam prebere kaj si mislim o njemu! Tale gospod tukaj z mano me je , ko sem bila še najstnica vozil dvakrat na teden v 100 kilometrov oddaljen kraj na manekenski tečaj, ker je želel, da sledim svojim sanjam. Ta gospod tu, je tri dni spal v avtomobilu, ko sem kot najstnica delala na ATP turnirju v Umagu kot hostesa, da je imel pod kontrolo, kaj se s hčerko dogaja, da ne bi zašla v kake težave. Spremljal me je kot senca in takrat mi je šel strašansko na živce. Danes, pa sem mu za to hvaležna do neba. Ta gospod tukaj me je vedno bodril, da če kaj želim doseči v življenju, potem naj to tudi dosežem. Da če lahko sanjam o tem, lahko to tudi speljem. Vedno je bil, je in bo tu zame, kadarkoli ga bom potrebovala. Je popolnoma predan oče, in še bolj predan dedek, ki zna glasno tako meni, bratu in našim otrokom povedati in pokazati, da nas ima rad. Ko ga gledam kako se igra s svojimi vnukinjami, mi res zaigra srce. Verjetno  je, tako kot vsak starš tudi kdaj brcnil v temo. Pa kaj. To je življenje.  Zgodi se, seveda, da se tudi sporečeva, saj sva zelo podobna karakterja, a hkrati sva zaveznika že celo življenje.  Hvala ti dragi ati, ker si, kar si! Če bi lahko izbirala očeta, bi z zagotovostjo izbrala tebe.  Vse najboljše in le glej, da ga pri zdravju kaj ne biksneš, ker mi te še zelo dolgo potrebujemo in si te želimo ob sebi! Rada te imam!!!!

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Komentarjev 6
  • Avatar vec
    vec 13:36 03.februar 2020.

    Ma ne bi bilo napak, če bi ata spal v avtu tudi takrat ko jo je spočel, ne vem mrbit pa ne ne bi blo napak.

  • andrej97 13:12 03.februar 2020.

    A ni bilo nekaj narobe z bančnimi karticami in rebeko???

  • marjeta698 12:02 03.februar 2020.

    KAJ JE PREVEČ JE PREVEČ