Magazin > VIP
63 ogledov

Rebeka Dremelj odhaja na Bali

Rebeka bo Sloveniji za kratek čas pomahala v slovo. (Foto: Katja Kodba/Mediaspee Žurnal24 main
Rebeka Dremelj, ki trenutno promovira svojo ploščo Differo, maja odhaja na Bali.

Multitalentirana Rebeka Dremelj, ki je lani izdala ploščo z naslovom Differo (ta je na voljo tako v bosanskem kot v slovenskem jeziku), maja za 10 dni odhaja v tople kraje. "Na Baliju, kamor me je povabil moj zelo dober prijatelj, bom posnela videospot za eno lepo balado s plošče Sto sitnica oziroma Tvoja senca. Bivala bom pri prijateljih v čudoviti rezidenci z imenom Zala Bali. Tako bom združila prijetno s koristnim. Snemalno ekipo peljem s sabo, kakšne statiste pa bomo mogoče našli kar na tamkajšnji plaži," nam je svoje načrte zaupala pevka, ki je z novim letom zakorakala v povsem novo obdobje.

"Zamenjala sem celoten menedžment, začela sem funkcionirati z novimi ljudmi, kar se mi zdi zelo pomembno. Poleg tega pa sem spremenila tudi stil glasbe. Zaenkrat sem zelo zadovoljna in upam, da bom šla po tej poti naprej," nam je še dejala Rebeka, ob tem pa skrivnostno namignila, da bi se lahko kaj spremenilo tudi v njenem zasebnem življenju. "Morda bo Sandi iz fanta postal mož," nam je v smehu navrgla pevka, kaj več o tem pa nam ni želela razkriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.