Magazin > VIP
4783 ogledov

Rebeka Dremelj povedala resnico o naši glasbeni sceni

Tudi Rebeka Dremelj spi na ležišču Dormeo. / Dormeo Dormeo
Rebeka Dremelj kot vedno brez dlake na jeziku.

Tokrat je kuhalnico v oddaji Riba, raca, rak zavrtela pevka Rebeka Dremelj in navdušila svoje goste. Poskrbela namreč ni le za vrhunske jedi, ampak dobrodošlico, ki je ne bodo tako hitro pozabili. Najprej jih je pozdravil harmonikar, nato so prejeli personalizirano čokolado in še risbico Rebekinih otrok. 

Še preden se je postavila v svojo čudovito kuhinjo, je Rebeka ekipi Planet TV razkazala svoj dom. V sobi, kjer je shranila svoje nagrade, se je spomnila na svojo karierno pot. Ni bilo vedno lahko ... "Jaz bi sama sebi rada čestitala za 25 let na slovenski sceni, ker to, kar je videti navzven, je daleč od tega, kar je dejansko res. Toliko je enega odrekanja, dela in požiranja takšnih in drugačnih nepotrebnih komentarjev. Toliko enih neprespanih noči in bolečine, a konec koncev tudi ogromno enega veselja," je povedala o naši sceni, ki jo je Rebeka s svojo živahno naravo vedno znala še dodatno popestriti. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • Grof 07:50 20.maj 2023.

    Pa ta butara ni cela, zavaljena babnca si domišlja, da je kopija Lada Leskovarja, slavnega popevkarja zabavne glasbe, se ga kdo spomne, bolj mi je znan po šalu, kot po petju, RD se pogledaš v ogledalo?

  • Ender3 12:55 19.maj 2023.

    Ta R.D je tudi za odmet. Kaj si ta ženšča domišlja, da je na padistalu..