Magazin > VIP
23256 ogledov

Rebeka Dremelj šokirana zaradi otrok in ne, to se ji ne zdi prav

Rebeka Dremelj Instagram
Dejala je, da jo je 'zbrihtalo' in res dalo misliti …

Instagram zgodba Rebeke Dremelj | Avtor: instagram instagram
Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojo jutranjo izkušnjo delila s svojimi spletnimi sledilci. V Instagram zgodbi je razkrila, da je zjutraj opazovala otroke, ki so na postajah čakali na šolski avtobus.

"Dragi moji, jaz sem te otroke opazovala, … ti otroci ne delajo drugega kot da bulijo v telefon. Prav vsi, ampak res vsi bulijo v telefon," je ogorčeno dejala in dodala še: "Bulijo in se med sabo ne pogovarjajo!"

Razložila je tudi, da njena starejša hči še vedno nima svojega telefona, s čimer se je sprijaznila. Dremljeva ji občasno nameni svoj telefon, da pogleda kaj zanimivega.

Je pa pevko zanimalo tudi mnenje staršev, sama meni, da to ne pelje nikamor in da nikakor ni prav.

Kaj pa menite vi?

 

Komentarjev 5
  • munja 15:51 18.maj 2022.

    To, da se otroci med seboj ne pogovarjajo in buljijo v telefone je res žalostno. Se pa vprašamo, kdo je kriv za takšno stanje, ja dragi starši, to ste pa vi. Ali so si mogoče otroci sami kupili telefone?

  • mici79 09:24 17.maj 2022.

    Mah Rebeka, dobro ali slabo, časi so se spremenili. Tudi tvoja mama in babica nista služili denarja z influencanjem na instagramu. Pa da ne boš mislila, ko bo tvoja hčerka končno dobila svoj telefon, bo tudi ona postala taka kot vsi ostali...

  • Dusan12 09:14 17.maj 2022.

    Slovenska, kaj že, vplivnica, uplivalnica, ja halo, pa kdo jo jemlje resno, palčki v Kerinovem grmu. ……