Magazin > VIP
50 ogledov

Rebeka: "Imam vse in ne rabim nič več“

Rebeka Dremelj Osebni arhiv
Pevka Rebeka Dremelj se po treh mesecih vrača na glasbene odre. V materinski vlogi se odlično počuti, hčerka pa je najlepše darilo, ki ga je kdaj dobila.

Pevka Rebeka Dremelj je pred dobrimi tremi meseci povila hčerko Šajano in se sedaj že vrača na glasbene odre. "Danes imam po nekajmesečni pavzi prvi nastop in se ga zelo veselim. Nastope sem zelo pogrešala," nam je zaupala pevka.

Nastopala bo tudi na silvestrovo, vendar ne v Beogradu, kjer naj bi ji za nastop po poročanju medijev ponudili kar 20 tisoč evrov, temveč na Rogli, ki je precej blizu njenega doma. "Nastopa nisem odpovedala, nisem ga sprejela. Nastopila bom na Rogli, kjer bom blizu svoje največje ljubezni,“ je zaupala svojo odločitev, o ponujenem znesku pa ni želela govoriti.

"Letos sem dobila najlepše darilo"

Na vprašanje, kako bo hčerka občutila njeno odsotnost, ko bo nastopala, pa je odgovorila naslednje: "Otroka dam spat in grem. Odsotna bom bolj v nočnih urah, za varstvo pa je poskrbljeno. Ona sploh ne bo opazila, da mamice ne bo."

Kot ponosna mamica pa je še razkrila, da je zelo srečna in zadovoljna. "Če mi je kdo kdaj razlagal, kakšna je to ljubezen, preden sem imela otroka, mu tako ali tako ne bi verjela. Letos sem zagotovo dobila res najlepše darilo, ki si ga ženska lahko zaželi. Trenutno imam vse, ne rabim nič več."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.