Magazin > VIP
39 ogledov

Rebeka in Vesna razveselili otroke

rebeka dremelj vesna jankovič Facebook
Rebeka in Vesna sta skupaj razveselili otroke in pomagali Mladinskemu centru Malči Beličeve.

Rebeka Dremelj in Vesna Janković sta preizkusili prijeten in sproščen ambient tržnice in pozdravili dobrodelnost. Na cestnem postajališču Lokovica pri Domžalah je potekala posebna prireditev.

V kratkem programu, ki ga je povezovala simpatična Vesna,  velika zagovornica zdrave prehrane, so poleg desetim izžrebancem nagradne igre, katerim do podarili zložljiva kolesa, štiri kolesa tudi donirali, in sicer Mladinskemu domu Malči Beličeve in s tem neizmerno polepšali otroški vsakdan, kot je v zahvalnem govoru povedala ravnateljica doma ga. Olga Rupnik – Krže.

V Lukovici, kjer so tudi pogostitev po prireditvi pripravili v stilu slogana: sveže – zdravo – hitro, so vse zbrane presenetili z inovativnimi prigrizki in sveže stisnjenimi sadno-zelenjavnimi sokovi, nad katerimi je bila navdušena tudi Rebeka Dremelj. »Navdušena sem nad izjemno lepo dobrodelno gesto in nad tako zelo inovativnimi zdravimi prigrizki«, nam je zaupala Rebeka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.