Magazin > VIP
33 ogledov

Rebeka pustila vse in šla k hčerki

teden mode fashion week Rebeka Dremelj Saša Despot
Rebeka Dremelj o tem, komu je podobna hči in zakaj je objokana odhitela k njej domov.

Rebeka Dremelj vse od rojstva hčerke Šajane najbolj uživa v skupnih jutrih in zajtrkih. Če ji še pred nekaj leti nedeljska kosila niso pomenila nič, se je po rojstvu hčerke to spremenilo. 

Pevka pravi, da ji je hči tako po značaju kot po videzu podobna. O talentih je prezgodaj govoriti, je pa trenutno zelo športen tip. "Je dobrosrčna, kar mislim tudi zase, da sem, sa se me zgodbe drugih zelo dotaknejo," je povedala za Story. "Tudi pri njej opažam, da zna razmišljati o drugih v stilu, kaj se je zgodilo itd. Zadnjič sva recimo videli mrtvega mucka, ki ga 14 dni ni pozabila."

Nepopisno lepi so bili tokratni prazniki. "Zdaj je Šajana v teh letih, ko je že zelo dojemljiva in je res cuker. No, za naju, seveda." Skupaj sta napisali dobremu možu pismo in zjutraj skupaj tekli pogledat, kaj je ta pustil pod smrekico. "Sreča je bila nepopisna, ko je zagledala darilo. Iskreno, sreča je bila nepopisna tudi pri 'dobrem možu'.

Rebeka poudarja, da sta v življenju pomembna samo ljubezen in zdravje, kar so jo naučili otroci, ki jih je obiskala na pediatrični kliniki. "Ko sem se usedla v avto, sem se najprej razjokala in se kljub opravkom,ki sem jih še imela v Ljubljani, takoj odpeljala domov in stisnila k sebi svojega, hvala Bogu, zdravega otroka!" 

Komentarjev 4
  • rogg 09:33 06.januar 2015.

    Kura je kura. Zaradi take bedarije je treba takoj poklicat rumen cajtng in se pohvalit. Koza od koze. Veliko je znanih in dobrih kvalitetnih in pametnih ljudi, ki ne pokličejo uredništva, in se hvalijo z nesmisli.

  • kapibara 22:46 02.januar 2015.

    Zkaj pa je zapustila hčer, kateri je potrem, vsa objokana ??? hitele v objem..??

  • kwakwa 15:58 02.januar 2015.

    Kako se lahko tako hvališ, da si dobrosrčen? kura