Magazin > VIP
19 ogledov

Rebeka se izživlja nad hčerko

Rebeka Dremelj Anže Petkovšek
Pevka Rebeka Dremelj je na tednu mode razkrila, kako oblači svojo šestmesečno hčerko.

Pevka nam je razkrila, da ima njena šestmesečna hčerka Šajana pri tej starosti ogromno oblekic. "Jaz se nad njo izživljam. Ona ima več oblek, kot sem jih imela jaz v tridesetih letih. Obleke pa iz tedna v teden preraste, tako da me srce boli in ji tako včasih kakšno obleko oblečem samo zato, da jo slikam. Moram priznati, da sem malo psihopatska mama," je povedala.

Vsakič, ko vidi nekaj lepega, na primer kakšno lepo krilce, ji ga kupi. "Ona to mora imeti. To je tako lepo, da mimo tega ne morem," pravi mamica in doda, da letos zase v trgovinah še ni kupovala.

In kaj naredi o oblekami, ki jih hčerka preraste? Nekaj oblek da gospe, ki ima tri mesece mlajšo hčerko, kot je njena, nekaj oblek pa prihrani in doda, da namerava imeti še kakšnega otroka. Na vprašanje, ali bo to v bližnji prihodnosti, pa pravi: "To pa še ne vem. Bom videla. Vse ob svojem času. Bomo videli, kako bo Bog splaniral."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.