Magazin > VIP
26 ogledov

Rebeka se je zavzela za bolno Andriano

Andriana na zdravljenju Žurnal24 main
Rebeka Dremelj je svoje sledilce pozvala, naj pomagajo Andriani, ki je zbolela za rakom.

Po spletu je zaokrožila zgodba 29-letne Andriane, ki je zbolela za rakom materničnega vratu. Naši zdravniki so obupali, a v Kölnu zanjo obstaja upanje. V Medical Center Cologne (MCC) raka namreč zdravijo s pomočjo imunsko podprte terapevtske metode z uporabo dendritskih celic. Njeni prijatelji potrebna sredstva za zdravljenje v višini 45.950 evrov zbirajo preko socialnih omrežij.

Za Andriano je slišala tudi Rebeka Dremelj, ki je svoje sledilce na družbenih omrežjih pozvala, naj pomagajo bolni mladenki. "Ni pošteno, da se mora 29-letno dekle, namesto, da bi se ukvarjalo s tem, kam bo šlo na žurko, ukvarjati s tem, ali bo sploh dočakala 30 let. 70.000 nas je samo tukaj. In če stopimo skupaj s samo enim evrom vsak, ji rešimo vsaj en problem od nešteto drugih … Hvala, ker razumete in pomagate,“ je zapisala pevka.

Za Andriano lahko donirate na TRR SI56 3300 0000 1303 865 odprt pri Hypo Alpe-Adria-Bank (BIC: HAAB SI 22), OBVEZEN JE SKLIC: SI00 466. Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, Proletarska cesta 1, 1000 Ljubljana.

Več o njenem boju pa lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.