Magazin > VIP
31 ogledov

Rebeka v skrbeh za hčerko

Rebeka Dremelj Karneval skladba Unico
Rebeka Dremelj pravi, da si šoka, kakršnega je doživela pred kratkim, ne želi več.

Rebeka Dremelj se je prejšnji teden hudo ustrašila za svojo leto in pol staro hčerko Šajano, ki so jo pestili vročinski krči, a o tem ne govori rada. "Ne počutim se lagodno, če moram govoriti o teh stvareh, lahko pa povem, da smo za zdaj v redu, veseli in zdravi ter upam, da bo tako tudi ostalo. Videti je bilo hudo, a ni bilo nič tako drastičnega, da bi pustilo dolgotrajne posledice," pravi Rebeka, ki si tovrstnih šokov, razumljivo, ne želi več: "Če bom vsako leto doživljala take šoke, potem ne bo v redu. Preden sem postala mama, si nikoli nisem mislila, da imaš živo bitje lahko tako rad. Z ljubeznijo pa pride tudi skrb in vse drugo."

Pevka pravi, da se v vlogi mamice včasih še vedno ne počuti povsem suvereno, a vseeno uživa: "Če bi imela še enega otroka, bi stvari, pri katerih sem prej pretiravala, opravila z eno roko. Ko pride do kakšnih novosti v hčerkinem življenju, se odzovem bolj burno, kot bi se pri drugem otroku. Zagotovo ne delam vsega z levo roko, sem pa v fazi, ko v materinstvu zelo uživam in se mi nobena stvar ne zdi težka."

Komentarjev 2
  • rogg 08:26 05.marec 2014.

    Ne govori rada! Ha ha...Koliko sem seznanjen, vsak sam pokliče TRAČ revijo in pove kaj bi rad, da pišejo o njem! Preverjeno!

  • marko 07:57 05.marec 2014.

    Kaj je stoti žensko si dela reklamo z otrokom ker ne more več drugače samo da pišejo o njej,sram naj jo takim je treba da sociala vzame otroka