Magazin > VIP
38 ogledov

Rebeka z goloto ne želi graditi kariere

Rebeka Dremelj Dejan Nikolič
Pevka Rebeka Dremelj se je pojavila v znani moški reviji in obenem razočarala.

Potem ko se je pojavila v moški reviji Playboy, je pevka Rebeka Dremelj nekatere bralce razočarala, saj se ni popolnoma razgalila, kot je večina predvidevala, da se bo. "Žal mi je, da so razmišljali tako ozko. Playboy je revija, v kateri imaš za pojavljanje nešteto možnosti in ni ena in edina le ta, da se slečeš," jim odgovarja pevka.

Na vprašanje, zakaj se ni odločila, da odvrže prav vse krpice, odgovarja, da ne vidi razloga, zakaj bi se popolnoma slekla. Enako razmišlja za prihodnost. "Golota ni bila nikoli možnost za graditev moje kariere, zato o tem nisem nikoli niti razmišljala in vam odgovora na to vprašanje žal ne znam dati. Sem se pa ob tem spomnila na film The Full Monty (Do nazga, op. a.). Saj veste, kaj pravijo, bolj star, bolj nor," je povedala v smehu.

Ker so se pojavile govorice, da z razgaljenimi fotografijami škodi svoji hčerki Šajani, odgovarja, da je takšna in drugačna namigovanja, predvidevanja in debate popolnoma nič ne zanimajo. "Jaz sama vem, kdo sem, kaj sem in kaj vse lahko svojemu otroku dam. To je edino, kar šteje. Za mlatenje prazne slame v svojem urniku res nimam časa."

Komentarjev 6
  • JellyFish 18:31 04.julij 2013.

    hahaha...

  • leonardo 11:24 17.april 2013.

    Rebeka, kaj pa sicer še znaš?

  • Oseba_ 10:10 17.april 2013.

    pa koga briga ta ženska no ? Kaj bi ona rada zdaj sploh ?