Magazin > VIP
27 ogledov

Rebeka zbolela za rakom

Rebeka Dremelj Dejan Nikolič
Rebeka Dremelj na svojem FB profilu razkriva, da je razlog njenih "izgovorov" bolezen.

"Vedela sem, da bo prišel trenutek, ko bom rekla - dovolj mi je! In res je prišel. Zdaj," piše Rebeka Dremelj v objavi na svojem Facebook profilu, kjer razkriva, da je zbolela za rakom na ščitnici. "Dovolj mi je skrivalnic, pretvarjanja, da je vse v najlepšem redu in točno tako, kot mora biti. Ker temu ni tako. Ni res. Ravno nasprotno. Vse je na glavo. Vse je narobe. In čisto nič ni tako, kot bi moralo biti."

Novico je sporočila, ker ji je, kot pravi, zmanjkalo izgovorov v odgovorih na vprašanja, kje se nahaja, zakaj ima prevezo na vratu in kaj je delala na onkološkem oddelku. Kot dodaja, se je sama še dolgo nazaj borila za starše otrok obolelih za rakom in zbirala denar, da bi jim lahko pomagala, zdaj je zbolela še sama.

Prestala je operacijo, po kateri je ostala brez ščitnice; zdaj jo čaka terapija z radioaktivnim jodom in desetdnevna karantena. "A hvala Bogu, me je mati narava obdarila z veliko dozo optimizma in vem, da bo ta moja odsotnost vez z mojim otrokom in družino še posebej okrepila," pravi in dodaja, da si poje pesem z naslovom Nepremagljiva. "Vem, da se kmalu spet srečamo na kakem špilu. Morda že poleti. Do takrat pa - bodite zdravi in poslušajte svoje telo. Jaz ga nisem, in časa žal ne morem zavrteti nazaj."

Komentarjev 2
  • Papaja Popi 09:47 29.april 2015.

    Točno tako

  • Undertaker 08:14 29.april 2015.

    Ni edina. Mene je ta nesreča doletela že drugič. Onkološki je poln takih in še bolj trpečih ljudi. Zakaj ne pišete tudi o nas?