Magazin > VIP
22 ogledov

"Reese in Jake sta res za skupaj!"

Reese in Jake sta zelo usklajen par. Žurnal24 main
Prijatelj slavnega para Reese Witherspoon in Jaka Gyllenhaala je povedal, da ju je on spravil skupaj.
Clifton Collins Jr., dolgoletni prijatelj Reese Witherspoon in soigralec Jaka Gyllenhaala, se je razgovoril o njuni romanci. Razkril je, da je Reese in Jaka pravzaprav seznanil on. Zvezdnico je spoznal že pri njenih rosnih sedemnajstih, ko sta imela istega agenta. Od takrat sta dobra prijatelja. Clifton je povedal, da je Reese zelo dragocena, prisrčna in predana svojemu delu.

Z Jakom pa je Clifton igral v prihajajočem filmu Brothers. Jake se mu je zazdel ravno pravi partner za Reese, zato jima je organiziral srečanje. Po njegovem mnenju ima Reesin sedanji partner ogromno, ljubeče srce in prav paše k njenemu. Očitno je imel pri izbiri srečno roko, saj par deluje zelo usklajeno.

Ko so ga vprašali po otrocih, je Clifton potrdil, da bi bil Jake popoln očka, saj je sam en velik otrok. Poleg tega ima veliko izkušenj z njimi, saj z veseljem ukvarja z 22-letno nečakinjo Ramono in Reesinima otrokoma Avo in Deaconom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.