Magazin > VIP
42 ogledov

Reese rešil pred agresivnim pijancem

reese witherspoon Flynet
Igralka Reese Witherspoon je v nedavnem intervjuju razkrila, kako je spoznala svojega soproga Jima Totha. Ta jo je čisto po junaško rešil pred nadležnim pijancem.

Jim in Reese sta se spoznala pred nekaj leti, na domu skupnega prijatelja, ko jo je 41-letni igralec rešil pred moškim, ki je bil močno opit in se je verbalno spravljal nad zvezdnico. "Neki pijani moški me je osvajal, kar pa mu ni uspevalo prav dobro. Iz sebe je naredil idiota, poleg tega se je še drl name," je za februarsko izdajo revije Elle povedala 35-letna igralka. "Nato je k nama pristopil Jim in se opravičil v njegovem imenu. Dejal je, da se je pred kratkim razšel z dekletom in da se zato vede tako kretensko," je pojasnila in dodala, da je Jim že s tem nanjo naredil velik vtis. "Postavil se je za svojega prijatelja, kar se mi zdi ena najlepših lastnosti. Res je dober človek."

Kljub temu pa je imela Reese še vedno pomisleke glede poroke z Jimom, saj je bila ločitev od Ryana Phillippa zelo boleča. "Ko sem bila v dvomih, mi je Jim rekel, da mi bo vsak dan pokazal, kaj pomeni biti dober partner. Dejal je, da bo vsak dan skrbel zame, da se bom tega navadila in ne bom mogla živeti brez tega," je pojasnila Reese in še dodala: "Bila sem šokirana, saj nisem vedela, o čem govori. Še nikoli nisem imela ob sebi človeka, kot je on."

Komentarjev 1
  • allstarr111 22:37 05.januar 2012.

    Mah kaj bluzi, kaj pa če je nadležnega pijanca poslal sam ?? WTF