Magazin > VIP
26 ogledov

Reese Witherspoon zaročena

34-letnica je našla ljubezen v šest let starejšem Jimu. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Sedaj je uradno – igralka Reese Witherspoon je zaročena.

Oskarjevka Reese Witherspoon je s fantom Jimom Tothom začela hoditi prejšnjega januarja, njuna zveza pa je hitro prerasla v resno razmerje. Jim ve, da je Reese prava zanj, je povedal njegov agent in dodal, da je čakal na njo. "Zaroka je zanju samo logičen korak," je še povedal. Jim jo je za roko zaprosil med prazničnim koncem tedna, par pa je zelo vesel.

Reese je kmalu spoznala, da je Jim oseba, ob kateri se varno počuti in lahko nanjo računa, je povedal nek vir. Kar pa je tudi zelo pomembno, da se je Tim zbližal z njenima otrokoma, enajstletno Avo in sedemletnih Deaconom, ki ju ima igralka z nekdanjim soprogom Ryanom Phillippom. Skupaj so preživeli tudi počitnice in vsi se odlično razumejo.

Štiriintridesetletnica je bila med leti 1999 in 2008 poročena z Ryanom Phillippom, leto kasneje je nekaj časa hodila z igralcem Jakeom Gyllenhaalom.

Reese Witherspoon Jim Toth | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.