Magazin > VIP
21 ogledov

Reesini osli razburjajo sosede

Rreese Witherspoon Flynet
Reese ima na svoji farmi številne domače živali, med drugim tudi dva osla, nad katerima je navdušena. Vendar pa tega ne bi mogli trditi za njene sosede, ki jih spravljata ob živce.

Sosedi Reese Witherspoon niso prav nič navdušeni nad glasnim riganjem, ki prihaja z igralkinega posestva. Njena osla Honky in Tonky se namreč tako glasno oglašata, da sosede spravljata ob živce, je povedal vir. Nekaj sosedov ji je na ta račun celo poslalo pismo. Nočejo, da bi odšla, želijo si le, da bi ju utišala. "Tukaj jo imamo radi," je povedal sosed. "Nisem prepričan, da ve, kaj se dogaja."

Igralka se je sicer že decembra lani v šovu Ellen DeGeneres razgovorila o svoji farmi živali. "Letos smo dobili osla. Res sta ljubka," se je raznežila. "Imamo tudi dva prašiča, tri koze, 20 piščancev, tri pse in konja, ki se pase z osli," je še dodala. Hollywoodska lepotička želi s skrbjo za domače živali svoja dva otroka, sedemletnega Deacona in enajstletno Avo, naučiti odgovornosti. "Dobro je, da se otroka učita o živalih, dobroti in sočutju," je povedala. "Čistiti morata tudi hlev," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.